Halloumi

DSC_0104
DSC_0101
DSC_0103

Efter jobbet tidigare idag så kom Pia (Jespers mamma) och plockade upp mig hemma. Vi åkte hem till henne och jag blev placerad på en köksstol medans hon grejade i köket och fixade mat. Jag kommer inte ens ihåg senast som jag åt halloumi ost, det brukar vara standard hemma att köra på grillen under sommaren men jag har som ni vet legat så lågt i mitt kaloriintag sen jag blev sjuk att jag faktiskt inte åt det denna sommaren. Men nu så när Pia lagade så god mat, åh herregud. Haha, matorgasm. Det må se lite ut för världen med grönsaker, halloumi och kassler. Men ibland behöver det inte vara svårare än så för att få äta något riktigt gott! 🙂

Att få sitta i Pias soffa i 5 timmar och bara prata är inte helt fel det heller!

// After work earlier today  Pia (Jesper’s mom) came by and picked me up at home. We went to her house and I was placed on a kitchen chair while she tinkered in the kitchen and fixed food. I do not even remember the last time that I ate halloumi cheese, it tends to be a standard at home to throw on the grill on summer while having BBQ but I have as you know been pretty low in my calorie intake since I got sick that I actually didn’t have halloumi this summer. But now, when Pia cooked food so good, oh my God. Haha, food orgasm. It may look little to the world with vegetables, halloumi cheese and smoked pork. But sometimes it does not need to be harder than that to get to eat something really delicious! 🙂

To sit in Pias sofa for 5 hours and just talk are not entirely wrong either! //

 1. Evelina skriver:

  Du har ju berättat en hel del om att du har jobbiga besvär med bland annat sköldkörteln. Du har kanske skrivit mer utförligt i ngt inlägg om detta, så jag kanske bara har missat men jag undrar lite grann: den sjukdom/tillstånd du har hur påverkar det din kropp och din hälsa i övrigt? Som jag har förstått det så påverkar det förbränningen, men hur märker du annars att det påverkar? Trötthet, smärta, ja osv?

  Jag hoppas verkligen det hela går framåt. Du är så stark som kämpar dig igenom allt! Kram

 2. Maja skriver:

  Åh, det ser otroligt gott ut! Älskar halloumi 😀

 3. Mamma skriver:

  Mysfior ❤️❤️❤️
  Vilken fin eftermiddag ni fick

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..