Mat fix

PC282488
PC282489
PC282492
PC282495
PC282498
PC282500
PC282503
PC282507
PC282509
PC282512

Jag har faktiskt fixat lite mat nu på förmiddagen, det var länge sedan som jag gjorde en riktig ”food prep”. Som jag sa i en av mina videobloggar så skötte jag inte kosten lika bra alls under de två månader nu som jag inte fick träna, jag jobbade mycket och glömde bort mig med maten helt (jo jag glömde att äta, hur kan man ens?!) och det har varit mycket kvarg. För mycket kvarg! Mest för att det har varit det snabbaste och smidigaste när jag kommit på att jag inte haft tillfälle att äta. Men nu när jag är igång igen och dragit ner lite på jobb 09:00-23:00 så finns det no excuses som att glömma att äta. Nu när jag tränar är jag hungrig med så det är omöjligt att glömma bort liksom.

Så nu har jag fixat några lådor i alla fall, kyckling, ris och grönsaker. Jag börjar så och sen ska jag fylla på dessa med lite färska grönsaker, ägg etc men det gör jag när de är dags att ätas! 🙂

// I’ve actually fixed some food this morning, it was a long time ago I made a real ”food prep”. As I said in one of my video blogs I did not do good with my  diet at all during the two months now that I did not get to workout, I worked a lot and forgot  the food completely (yes, I forgot to eat, how could I even?! ) and it has been a lot of quark. Too much quark! Mostly because  it has been the fastest and easiest to eat when I realized that I had not had the opportunity to eat yet. But now I’m back in the gym and I have cut back a little on the job 09.am to 11.pm so there are no excuses as to forget to eat. Now when I workout too I’m hungry so it is impossible to forget to eat food as well.

So now I’ve fixed some boxes anyway, chicken, rice and vegetables. I start with that and then I’ll fill them with some fresh vegetables, eggs etc but I do that when the time comes to eat! 🙂 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..