Cinnamon Fried Apples

P3142847
P3142850
P3142852
P3142857
P3142867
P3142874
P3142849

Här kommer ett tips på ett bra mellis som jag gjorde tidigare idag. Kanelstekta äpplen! Så himla gott, jag skar bara upp äpplet i små bitar, öste på med kanel och lite stevia sötningsströ och stekte i en stekpanna. Jag stekte i PAN kalorifri ”smör”, det är en spray man kan spreja i pannan för att inte det man steker ska fastna, men jag kan nog tänka mig att det är godare om man nu vill steka det i vanligt smör… 😉

Jag hade mitt äpple som topping på vaniljkvarg sen. Så gott! Jag brukar äta min kvarg utan toppings men detta är nog lite av en ny favorit som variation. 😀

// Here is a tip on a good snack as I did earlier today. Cinnamon Fried Apples! So tasty, I just cut up the apple into small pieces, poured them with cinnamon and a little stevia and fried in a pan. I fried with PAN calorie free ”butter”, it is a spray that you can spray in the pan so that the things you are frying won stick, but I can probably imagine it is tastier if one wants to fry it in ordinary butter… 😉

I had my apple topping on vanilla quark. OMG, I looooove it! I usually eat my quark without toppings but this is probably a new favorite as variety. 😀 //

  1. Maja skriver:

    Hej Ellen! Tänkte bara fråga hur det går med dina problem med sköldkörteln? Var längesen du skrev om det, ta hand om dig 🙂

  2. Hej fina! Jag har lite smått panik. Jag tappar en massa hår och märker hur hela håret har blivit jättetunt den senaste tiden (året). Vet du vad det kan bero på och kan du möjligtvis ge bra tips för att förhindra detta? Du har så fint hår och vet att du en period också, precis som jag, tappade mycket hår. Vore jättetacksam för svar, gärna i ett blogginlägg. Du är grym! Stor kram!

  3. Maja skriver:

    Åh, måste testa det! Jag brukar ha äpplen, kanel och socker på min havregrynsgröt, det är sjukt gott 😀

  4. Åh alltså vaaaar har du hittat sprayen? Har letat överallt efter den där jag bor 🙁

    1. Jag köpte den på TNC butiken i Sundsvall när jag var där. Men TNC ska ha en webshop med… Googlar man på PAM Spray så kommer det upp massa alternativ. Fitnessbutiken exempelvis! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..