New in from Better Bodies

P3252892
P3252893
P3252895
P3252896

ååååååh titta! Detta hämtade jag ut på posten igår 😀 Better Bodies har ju kommit med massa nya tights den senaste veckan och dem beställde jag hem nu, sen de 2 tröjorna har ju funnits ett tag nu, jag har dem båda fast i andra färger och jag älskar dem så jag ville ha dem i fler färger. <3

Jag ska iväg och träna strax så då blir det att inviga ett par av tightsen. Jag ska först iväg och träna på gymmet och sen direkt efter ska jag på ett spinningpass. Det blev lite tight om tiden nu så det kommer att bli sjukt intensivt, jag är nästan lite nervös… Men detta borde jag klara #gohardorgohome

// Aaaaaah look! I picked this up at the post office yesterday 😀 Better Bodies have released  lots of new tights the past week and I ordered these home now, then the two shirts have been able for awhile now and I have them both but in other colors, I love them so I wanted them in other colors too. 

Im just about to go and do todays workout so Im going to use one of the new tights today. I’ll first go and work out at the gym and then right after Im going to a spinning class. It is a little tight on time now so it will be intensely, I’m almost a little nervous about the intensity… But this, I should be able to do #gohardorgohome //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..