ANNONS

WEEK CHALLENGE – Cardio

/

P5093372

P5093378

P5093375

Jag har i perioder haft en kategori på bloggen som heter ”Veckans utmaning”. Anledningen till att jag inte har det året runt är helt enkelt för att jag inte har haft lust, när jag väl har en utmaning så går jag 100% all in och om jag känner att jag inte har lust så blir det inte helt enkelt… 😉

Men nu när det börjar närma sig sommar igen så  kör vi igång med utmaningarna. Jag tänkte att vi ska börja det hela med power walks eller faktiskt cardio i stort! Gillar man inte att gå power walks så kan man alltså cykla, gå på pass, springa, dansa eller liknande!

Till utmaningen då…. Utmaningen går ut på att vara cardio aktiv minst 30 minuter varje dag 7 dagar i streck från och med idag. Alla har tid att röra på sig 30 minuter om dagen, vill man köra längre så gör man sjävklart det. Jag själv tänker lägga främst fokus på power walks, det är ju så himla fint väder så det kommer bara vara skönt att vara ute och gå då. Det är vardagslyx och ett jättebra sätt att slappna av på för min del! Någon dag kanske jag går på spinning eller går i trappan istället, vi får se.

Är ni med på utmaningen? Om ni tar någon bild från era sessioner får ni jättegärna tagga #FitspoorationChallenge på instagram så att jag kan få se dem, så kanske era bilder kan få hamna här på bloggen i slutet av veckan när vi avklarat utmaningen? 😀 Utmaningen börjar idag så jag ska se om jag kanske kan få med Jesper på en kvällspromenad senare ikväll…

// I’ve had periods here on the blog where I post in a category named ”Week Challenge”. The reason I don’t do that all year around is simply that I don’t feel like it, Once I have a challenge, I go 100% all in, and if I don’t feel like going 100% into something, I simply won’t, haha! 😉

But now that it is soon summer again I think that we should start with the challenges again. I thought that we will kick-start this with power walks or actually cardio at large! If you don’t like going power walks you can bike, go on group sessions at the gym, run, dance or similar!

The challenge then …. The challenge is to be cardio active at least 30 minutes every day, 7 days a dash from today. Everyone have time to get moving 30 minutes a day, if you want to do it longer than 30 minutes thats just great. I myself intend to mainly focus on power walks, it’s such nice weather outside this time of the year so it will just be nice to be out there and walk. It is everyday luxury and a great way to relax according to me! Some day I might go on spinning or use the stair master instead, we’ll see.

Are you with me in this challenge? If you post a picture of your sessions tag #FitspoorationChallenge on Instagram so I can see them, Maybe your images can end up here on the blog at the end of the week when we completed the challenge? 😀 The challenge begins today so I’ll make sure to get Jesper with me on an evening walk later tonight … //

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00