BBQ

P5133107
P5133150
P5133130
P5133139
P5133123
P5133148
P5133142
P5133118
P5133106
P5133145
P5133127

Igår körde vi säsongens första grillkväll. SÅ GOTT! Min vegetariska vecka fick paus en kväll och vi åt grillad kyckling, flintastek, fläskytterfilé god sallad och majskolvar… Annika och Anton var här med oss, så det blev en riktigt bra kväll!

Idag var jag uppe och körde 55 minuter spinning på morgonen innan frukosten. Det kändes bra för jag har inte riktigt fått till utmaningen 100% den här veckan. (Veckans utmaning kan ni se HÄR.) Så jag kommer att köra vidare på det nästa vecka också tror jag. Det kommer att bli så automatiskt med tanke på att vi ska till Palma, det blir alltid mycket promenader där nere. 🙂

Nu ska jag iväg till gymmet strax och hinner jag så ska jag försöka att spela in en ny YouTube video efter det. Annika och Anton blev sambos i veckan så jag ska dit för lite inflyttningsmys med några från gymmet. Det blir en bra lördag helt klart!

// Yesterday we had the season’s first barbecue. SO GOOD! My vegetarian week had a break this one evening and we ate grilled chicken, flint steak, pork sirloin, a amazing salad and corn cob… Annika and Anton were here with us, so it was a really good night!

Today I was up and did 55 minutes spinning in the morning before breakfast. It felt good because I have not really gotten into the challenge 100% this week. (The week challenge can you see HERE.) So I will continue to run it next week as well, I think. It will be like that automatic given that we’re going to Palma, we always walk a lot when we are there. 🙂

Now I’m off to the gym, and if I have time afterwards I will try to record a new YouTube video. Annika and Anton moved in together earlier this week so I’m going to their new apartment for some ”move in cosiness” with some of our friends from the gym. It will be a good Saturday for sure! //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..