Mango smoothie – 2 ingredients

P5243185
P5243182
P5243186

Jag gjorde den här smoothien lite tidigare. Vi hade princip ingenting att äta hemma, men vi hade 1 mogen mango. Så jag skar upp mangon och la den i mixern tillsammans med lite mjölk och mixade. Mango i sig är en väldigt söt frukt med mycket smak så det räckte för att göra en underbart god krämig smoothie.

På den strödde jag lite gojibär. Så gott!

// I made this smoothie a little earlier. We had almost nothing to eat at home, but we had one ripe mango. So I cut up the mango and put it in the blender with some milk and mixed. Mango itself is a very sweet fruit with a lot of flavor so it was enough to make a wonderfully delicious creamy smoothie.

Then I  sprinkled some goji berries So good! //

  1. Sarah skriver:

    Mums, vad gott det ser ut. 😀 Mango och gojibär är så bra kombo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..