Mysmorgon

FullSizeRender-5
FullSizeRender-2
FullSizeRender-4
FullSizeRender
FullSizeRender-3

Hej fina!

Vi har haft en mysig morgon här hemma, Jesper är ledig idag så det är ingen stress vilket är skönt. 🙂 Jag brukar vanligtvis, eller faktiskt princip varje dag gå upp innan Jesper, även när han jobbar och göra ordning frukost till oss, tända ljus och fixa ordning. Eftersom att jag jobbar hemifrån så är jag väldigt noga med att jag alltid går upp tidigt och går genom min mail och börjar jobba runt 8 på morgonen. Jag tror att om man inte är strikt mot sig själv så blir det svårt att jobba hemifrån, men jag har ett bra flow nu känner jag!

Men det  var inte det jag skulle skriva utan jag skulle skriva om vår mysmorgon. På bilderna ser ni faktiskt precis vad vi brukar äta varje morgon. Till Jesper brukar jag fixa ordning mackor med vegansk ost, flingor, juice och mjölk. Och jag själv brukar äta smoothie gjord på 1,5 banan, blåbär, hallon och mandelmjölk toppat med granola. 🙂 Så gott! Vad som inte syns på bilderna dock är att vi brukar göra varmt citronvatten, det är också bra att starta dagen med.


Hey fine!

We had a nice morning here at home, Jesper is off today so there is no stress which is nice. 🙂 I usually, or indeed almost every day  get up before Jesper, even when he works and make order breakfast to us, lit candles and stuff. Since I work from home I am very sure that I always get up early and go through my emails and start working around 8 in the morning. I think if you are not strict with yourself, it becomes difficult to work from home, but I have a good flow now!

But that was not what I would write, but I write about our morning. In the pictures you actually see exactly what we tend to eat each morning. Jesper, I usually fix order sandwiches with vegan cheese, cereal, juice and milk. And I usually eat smoothie made from 1.5 banana, blueberry, raspberry and almond milk topped with granola. 🙂 So good! What is not visible in the pictures, however, is that we usually do warm lemon water, it is also good to start the day with.

 

  1. Hej, undrar vart era glasunderlägg kommer ifrån? 🙂

  2. bella skriver:

    hej ska du pärla på söndag för fuck cancer?

    1. Åh tyvärr inte denna månaden.. önskar att jag kunde men denna söndagen kommer annat emellan

  3. Jättebra att du har strikta rutiner för dig själv 🙂 Er frukost ser alltid så god ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..