ANNONS

Rotfrukter i airfryern

/

PC120560_Fotor
PC120566_Fotor
PC120564_Fotor
PC120563_Fotor

Idag har varit en bra men väldigt lugn dag. Min syster och min mamma var här ett par timmar på förmiddagen, vilket var supermysigt! Jesper är ledig idag men jag har inte haft tid att umgås med honom ändå tyvärr utan han har legat i soffan och spelat tv spel princip hela dagen och jag har suttit vid mitt lilla kontor i sovrummet och jobbat på datorn. Jag har bland annat redigerat en video som kommer att publiceras imorgon klockan 16:00. I den videon så pratar jag om att flytta hemifrån och att vara sambos. En flytta hemifrån guide kan man säga, så jag pratar om kostnader, hur vi gör med vår ekonomi här hemma, vad man bör ha inräknat i sin budget, vad som är positivt med att flytta hemifrån, vad som är negativt, vad man kan tänka på när man går på visning, att låna pengar av banken osv och sambolivet! Jag tror och hoppas att ni kommer att gilla den, i alla fall ni som ska flytta hemifrån 😀

Men nu är det dags att skippa jobbet, Jesper har skivat upp massa rotfrukter och slängt ner i airFryern, så vi ska äta rotfrukter, sallad och god sås nu. MUMS!


Today has been a good but very quiet day. My sister and my mom was here a few hours in the morning, which was super cozy! Jesper is free from work today but I have not had time to hang out with him anyway, but he has lain on the couch and playing video games basically all day and I’ve been sitting at my little office in the bedroom and working on the computer. I have, among other things edited a video that will be released tomorrow at 16:00. In the video, I talk about moving away from home and to be cohabiting. A move away from home guide you could say, so I talk about costs, how we do with our economy here at home, what should be included in a budget, what is positive about moving out from home, what is negative, what to think when you go on house tour, to borrow money from the bank, etc. and to live with a  partner! I believe and hope that you will like it, anyway you guys who will move out from home soon! 😀 

But now it’s time to ditch the job, Jesper has sliced ​​up root vegetables  and thrown into the airFryer, so we are going to eat root vegetables, salad and a good sauce now. YUM!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00