ANNONS

Svarar på frågor

/

Hej fina ni!

Det var länge sedan som jag svarade på frågor här, oftast så svarar jag direkt i kommentarsfältet. Men idag tänkte jag att jag skulle svara på 10 kommentarer som ställdes i mitt kommentarsfält på YouTube. 🙂

PA170051

Fråga: Vart kommer din tv bänk ifrån såå finnnn! Älskar din vlogg
Svar: Den är från Ikea! Jag tror att den heter ”Bestå”, då köpte vi själva bänken för sig, sedan fick man köpa dörrarna till skåpen och glasskivan som ligger ovanpå separat. 🙂

Fråga:  Vad har ni för högtalarsystem? Typ märke? Vill köpa ett då jag precis köpt en större tv
Svar: Vi har ett system från Sonos. Vi har deras PlayBar (klick!!) och sen deras SUB bas till (Klick!!). Basen köpte vi i efterhand och det var verkligen stor skillnad på ljudet då! Vi använder inte det enbart till tv utan vi hade tanken att ha den till att lyssna på musik för det är fantastiskt bra ljud! 🙂

Skärmavbild 2016-12-27 kl. 19.51.35
Här har jag på mig den gråa tröjan! Hade den på plåtningen som jag gjorde tillsammans med Malin Gramer. 🙂 

Fråga: Var kommer din gråa Tränings tröja som du hade på dig när du tränade? Kram
Svar: Tröjan kommer från Gymshark! (klick!!)

Fråga:  Vilken mascara använder du?
Svar: Jag använder IsaDora insane volume lash styler mascara (klick!!). Den borsten är lite speciell och var lite svår från början tycker jag, men jag tycker verkligen om resultatet som man får när man fått till tekniken! Så kan verkligen rekommendera den. 🙂 Den självklart vegansk också!

Fråga:  Hur ofta tränar du?
Svar: Jag tränar cirka 3-5 gånger i veckan beroende på hur jag mår i magen. Sen jag fick problem med magen har jag inte orkat träna alls lika mycket som jag har gjort tidigare. Men minst 3 gånger i alla fall men oftast inte fler än 5. 🙂 Jag tycker att det känns lagom just nu!

P9060085
En bild på oss från Paris i September!

Fråga: Hur länge har du och Jesper varit ihop?
Svar: Vi har varit tillsammans i 5,5 år nu. Alla hjärtansdag i år blir 6e året i rad som vi är med varandra. ❤️

Fråga: Vart kommer din rosa siden kimono/morgonrock med svart spets ifrån? Den som du brukar ha i dina vloggar ibland, den är sååå fin
Svar: Den är från H&M. Jag köpte den dock 2014… Jag gick in på H&M nu och kikade, dem har en likadan fast röd inne nu, SEXIGT!  (Klick!!) 

PB200134

Fråga:  Vart kommer er säng i från? Älskar dig❤️
Svar: Sängen är en kontinental säng från Ikea! Love u 2 ❤️ 

Fråga:  Varför har du inte alltid Barbie? ❤
Svar: Vi har henne ihop, jag, min syster och min mamma. När vi köpte henne så bodde vi alla 3 hemma hos mamma, så sen nu när jag flyttat så får Barbie bo kvar där hon alltid bott. Hon är trots allt inte bara min hund utan mammas och min systers också!

Fråga:  Vilken dator har du och vilken storlek?❤
Svar: Det är en iMac (Retina 5K, 27 tum, sent 2015)

PA150016

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00