ANNONS

Lunch dejt på hälso Cafét

/

P1110004
IMG_0596
P1110003
P1110005

Jag var som ni vet på Hälso cafét med Sabina i lördags och sedan när jag nu skulle äta lunch med Johanna så ville vi båda dit igen! Det var så himla mysigt, trevlig personal och så goda bowls! Jag frågade vad det rosa goda var denna gången. Det är en Pitaya (dragon fruit) ”smoothie*. Så i min bowl så har jag sådan Piataya och Acai och sedan massa fina toppings. Jag kan VERKLIGEN rekommendera er att gå dit! Jag såg också att dem har en hamburgertallrik som är vegansk, så jag ska ta med Jesper dit så att han får prova den. 😀


I was like you know, at the health café with Sabina on Saturday and then when I would eat lunch with Johanna now we both wanted  to go there again! It was so very cozy, friendly staff and such good bowls! I asked what that pink stuff was  this time. It is a Pitaya (dragon fruit) ”smoothie *. So in my bowl, I have Piataya and acai and then lot of nice toppings. I really recommend you to go there, I also saw that they have a hamburger plate that is vegan, so I’ll take Jesper there one day so that he can try it. 😀

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00