ANNONS

Rump-selfie & ändrade planer

/

P1120023
P1120024

Godmorgon hjärtan!

Jag har faktiskt varit vaken sen klockan 9 imorse och ändå så har jag inte ”hunnit” äta frukost än och klockan är snart halv ett på dagen. Först var planen att jag skulle åka och träna tillsammans med min mamma klockan 11, sedan skrev hon ett sms att hon skulle träffa en vän och att vi skulle träna efteråt. Så då slutade det med att jag satt i soffan en lång stund och tittade på YouTube och drack en kopp kaffe. Sedan någon timme senare så får jag ett sms från mamma igen varpå hon säger att hennes vän flyttade fram dejten så nu hinner hon inte träna varken innan eller efter. Och DÄR tappade jag motivationen till att gå till gymmet, haha va tusan!! 

Aja, det är inte hela världen att planerna ändras herregud, Men det är fint väder med sol för en gång skull (och inte särskilt kallt heller, YEY) så jag bestämde mig för att gå ut. Jag tog på mig mina tjockaste tights, en hoddie och jackan och gick ut på en power walk. Det var SÅ skönt och jag vaknade till ordentligt, jag ska verkligen försöka att hitta en bra runda att gå här, jag har ännu inne hittat en bra runda sen vi flyttade hit utan jag går en länga och sedan vänder jag och går tillbaka samma väg, haha…  Bilderna ovan är som ni kanske förstår från nu efter när jag kom tillbaka in. Nu ska jag fixa en väldigt sen frukost! 🙂


Morning hearts!

I’ve actually been awake since 9 o’clock this morning, and yet I have not ”had time” eating breakfast yet and the clock is nearly half past one on the day. First, the plan was that I would go and train with my mother at 11, then she wrote a text message that she would meet a friend and that we could work out afterwards. So then it ended with me sitting on the sofa for a long time and watched  YouTube and drank a cup of coffee instead. Then an hour later, I get a text message from mom again where she says that her friend moved the date forward so now she does not have time to work out either before or after. And there I lost the motivation to go to the gym, haha huh hell!!

Well well, it’s not the whole world that plans change, God, but it’s nice weather with sunshine for once (and not very cold either, phew) so I decided to go out. I put on my thickest tights, a hoddie and jacket and went out for a power walk. It was so nice and I really woke up and got new energy, I will certainly try to find a good round to walk here, I have yet not found a good round here that we moved this autumn, but I walk one way and then I turn and go back the same way, haha … The pictures above are as you might imagine from now when I came back in. Now I’ll fix a very late breakfast! 🙂

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00