En vanlig lördag (läs söndag)

Hej fina ni!

Idag är det söndag men jag har haft en riktig lördags feeling hela dagen. Jesper jobbade igår och är ledig idag så det blev som att vi hade fredagkväll igår och vaknade till lördag idag… Fast det är ju söndag, äsch då! Ni fattar vad jag menar!

P1150010
P1150012
P1150013

Så eftersom att det var ”lördag” idag så gjorde jag en riktig lördagsfrukost till oss. Så när klockan var typ 10:30 så smög jag in och pussade Jesper godmorgon och så fick han komma upp till vardagsrummet och mötas av pannkaksfrulle! Recept fint här (klick!!)

IMG_0642

Efter frukosten så åkte vi till GoodStore som är en livsmedelsbutik som säljer ENBART vegansk mat och godis! Så vi shoppade lite till kylskåpet men även godis, chips och läsk som vi sedan spelade in en video på när vi smakar. Jag har gjort en ”Testar veganskt godis” tillsammans med Jesper tidigare som blev ganska populär och jag har fått frågan om jag kan göra en till fast såklart med andra grejer så det gjorde vi idag och Jesper ställde upp att göra det med mig! Vi testade 8 olika saker och det var verkligen kul! Den videon publiceras imorgon kl 15:30, så STAY TUNED!

IMG_3864-1
IMG_0644

Sedan så fick jag hjälp av Jesper att fota mina nya naglar som jag gjorde på MINKO STHLM tidigare i veckan. Korta mjölkiga nagar. SNYGGT!

Nu sitter jesper och spelar tv spel i soffan och jag sitter här inne vid datorn och redigerar videon som ska komma upp imorgon. Det känns bra att jag har hunnit med att filma en video och börjat redigera innan klocka 16 och att vi nu har resten av eftermiddagen och kvällen till att ha det bra bara, 🙂

  1. Ebba skriver:

    Hej Ellen!
    Jag vill bara börja med att säga du är min största inspiration!! Fy vad du ändra min syn på hälsa och att man göra det man känner, och det man mår bra av, tack ❤
    Men till min fråga. Jag styrketränar, precis som du, har hållt på med den typ av träning ett bra tag nu(innan sprang jag mycket) och det som förundrar mig är att jag går upp i vikt, och jag är livrädd. Jag har kämpat till mitt mål att bli ”tränad” och vara nöjd med hur jag ser ut och känner, men att jag går upp i vikt gör mig lite paralyserad så jag nästa inte vill styrketräna längre.. hjälp, vad ska jag göra?!
    Du är bäst, massa kramisar till dig❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..