ANNONS

En far & dotter stund

/

FullSizeRender
IMG_0688
IMG_0687

Godmorgon!

Igårkväll så bjöd min pappa mig på middag på min favorit resturang. Thai Korat i Sickla köpkvarter, så gott!! Den resturangen är så himla mysig med fin inredning och det känns verkligen som att man är i thailand när man är där inne. 

Det var första gången som jag och min pappa var ensamma tillsammans utan varken hans flickvän, Jesper eller min syster sen innan förra sommaren, så kanske för 10 månader sedan eller något… Utan det var bara han och jag vilket jag verkligen uppskattar.

Jag åt wokade grönsaker med sötsur sås och pappa åt scampi Hot chili! Sen när vi hade ätit så gick vi in i Sickla i butiken som Jesper jobbar i, kikade runt lite och sedan skjutsade pappa hem oss båda. Mysigt ❤️


Good morning!

Last night my father took me out to dinner at my favorite resturant. Thai Korat in Sickla shopping center, so good!! The dinning area is so very cozy with nice decor and it really feels like you’re in thailand when you’re in there.

It was the first time me and my dad were alone together without neither his girlfriend, Jesper or my sister since before last summer, so maybe 10 months ago or something… It was just he and I, which I really appreciate.

I ate stir-fried vegetables with sweet and sour sauce and dad ate scampi Hot Chili! Then when we had eaten  we went into the store as Jesper work in, looked around a bit and then dad drove home both of us. Cosy ❤️

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00