17 Januari 2017

 

Hej mina fina!

Äntligen så har jag fått någon typ av medicin för mage i alla fall. Jag hoppas verkligen att den kommer att fungera för jag vill verkligen inte göra en gastroskopi… FY! Paratr mer om det i videon!

 1. Sara skriver:

  Säger som de andra, var inte orolig över att göra gastroskopi! Jag fick inte lugnande utan bara bedövningsmedel och det var över på någon minut. Det gör inte ont, och man känner inget efteråt. Så om det kan ge svar på magproblemen så kör, det är helt klart värt det. Fick också omeprazole av min läkare typ juli 2015, och tyvärr ätit det sedan dess men var tvungen att sluta då jag blev mer och mer sjuk. Vill inte skrämma upp dig, men den medicinen är ju inte framtagen att äta i flera år, så om hon säger det gör det inte!! (ifall den fungerar på dig alltså och du ska fortsätta ta den). Känner igen mig så mycket i dina magproblem och hoppas att dom kan lösa det för dig. Kämpar också med massa magproblem, men har än sålänge endast träffat riktigt dumma läkare .. Men lycka till 😀 <3

 2. Rebecka skriver:

  Hej Ellen!! Försökte leta mig runt efter svar på vad märket på er soffa heter men hittade inte… Så slänger iväg en kommentar istället! Tycker er soffa från Ikea är superfin, vad heter märket och namnet på tyget ni valde? och ÄLSKAR dina vloggar!! 🙂

 3. Stinish skriver:

  Vart är militärklänningen från som du hade på snap?

 4. Ellen skriver:

  Hej fina du! Hur sköter du din hy i ansiktet? Den är så fin, den ser helt felfri ut, inga pormaskar, pigment eller finnar. Hur gör du? Den är så fin! Önskade jag också hade en sådan hy. <3

 5. Sofia skriver:

  Vill din läkare göra en gastroskopi så bör du nog göra den. Jag har väldigt liknande problem som dig och haft i ett års tid och väntar just nu på tid för en gastroskopi under narkos då lugnande inte tog på mig (ätit väldigt mycket värktabletter för ryggsmärta så säkert kopplat till det) men det ska bli så himla skönt att få veta hur allt ser ut där nere! Råkar du ha magsår pga bakterie kan de heller inte se det förutom genom vävnadsprov från magen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..