ANNONS

Foam roller

/

P1230083
P1230076
P1230074
P1230078
Jag har nu på eftermiddagen legat och rullat lite på vardagsrumsgolvet vid tv:n och stretchat lite. Min pojkvän har inspirerat mig massor, han är ganska insatt i meditation, yoga, stretching osv så jag har faktiskt blivit inspirerad! Jag är ofta stressad (utan anledning) och både Yoga och meditation ska ju via bra mot stress så jag försöker ta efter Jesper lite. SATS har ju massa yoga pass så jag ska se till att boka in mig på ett sådant i veckan och idag så nöjde jag mig med att bara rulla lite på foam rollern här hemma på golvet. Jag mediterade och yogade inte utan jag gav musklerna sig en omgång på rullen och stretchade lite, det fick räcka för idag i alla fall!


Now in the afternoon I have been  rolling a little on the living room floor and stretched a little. My boyfriend has inspired me a lot, he is quite familiar with meditation, yoga, stretching, etc. so I’ve actually been inspired! I am often stressed (for no reason) and I heard that  both Yoga and meditation should be good against stress so I try to take after Jesper a little. My gym has a yoga class  so I’ll be sure to go on one this week and today I contented myself with just roll a bit on the foam roller at home on the floor. I didnt meditate or did yoga  but I gave the muscles a game on the roll and stretched a bit, it was enough for today!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00