Im back

FullSizeRender-1

Hej på er!

Nu är det flera dagar sedan som jag bloggade sist, egentligen för att jag inte har haft något att säga. Jag är så kluven vad jag gör numera, alltså om detta är en träningsblogg eller om det är mitt vardagsliv! Detta är ju en träningsblogg från början men jag har en känsla av att de flesta av er gillar mina vardagsinlägg som handlar om livet, kärleken och min lägenhet bättre typ… haha! Så nu gillar jag det mer också. Så därför har det varit lite tyst från mig för jag har inte vetat vad jag ska publicera. Så här ovan så ser ni en bild från tidigare idag när jag var ute på en power walk i solen. En blandning av vardag och träning helt enkelt… 😉 Jag kände att jag behövde passa på att gå en runda idag när det var så fint väder ute, det är ju ljust en så kort stund på dagen så jag var uppe i tid, redigerade en video som kommer upp senare idag och sedan gick jag ut på en gång. SÅ Skönt!


Hello!

Now it is a several days ago since I blogged last, really because I have not had anything to say. I’m so ambivalent about what I do now, is this a training blog or if it’s my everyday life? This is of course a training blog from the beginning but I have a feeling that most of you like my daily posts about life, love, and my apartment better… haha! So now, I like it more too. So therefore, it has been a bit quiet from me for I have not known what to publish. Here above you can see pictures from earlier today when I was out on a power walk in the sun. A mixture of living and training simply… 😉 I felt like I needed to take the opportunity to play a round today when it was so nice weather outside, it’s light so short a time in the day so I was up in time, edited a video that comes up later today and then I went out at once. So nice! 

 

 1. Moa skriver:

  Älskar blandningen av allt här på din blogg! vardag, videos, träning, osv!! GRMYT!

 2. Felix skriver:

  Hey från Tyskland 🙂
  Vet du att jag titta på dina videos för att lära mig svenska ? Jag studerar Svenska här i Tyskland och din Vlogg är helt perfekt för att förbereda mig på min Provet 😛 Även om jag är inte intresserad på Beauty och Fitness jag bara skulle säger tack för att du tränar mig på din språk och för att tränar mig på lyssnar och förstår svensk uttal.

 3. Felix skriver:

  Hey från Tyskland 🙂
  Vet du att jag titta på dina videos för att lära mig svenska ? Jag studerar Svenska här i Tyskland och din Vlogg är helt perfekt för att förbereda mig på min Provet 😛 Även om jag är inte intresserad på Beauty och Fitness jag bara skulle säger tack för att du tränar mig på din språk och för att tränar mig på lyssnar och förstår svensk uttal.

 4. Irma skriver:

  Nej, mer träning. Jag älskar alla träningsinlägg så bli inte som alla andra bloggare. Det finns redan så himla många livsstilsbloggar men bra träningsbloggar med en yngre målgrupp är svåra att hitta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..