ANNONS

Im back

/

FullSizeRender-1

Hej på er!

Nu är det flera dagar sedan som jag bloggade sist, egentligen för att jag inte har haft något att säga. Jag är så kluven vad jag gör numera, alltså om detta är en träningsblogg eller om det är mitt vardagsliv! Detta är ju en träningsblogg från början men jag har en känsla av att de flesta av er gillar mina vardagsinlägg som handlar om livet, kärleken och min lägenhet bättre typ… haha! Så nu gillar jag det mer också. Så därför har det varit lite tyst från mig för jag har inte vetat vad jag ska publicera. Så här ovan så ser ni en bild från tidigare idag när jag var ute på en power walk i solen. En blandning av vardag och träning helt enkelt… 😉 Jag kände att jag behövde passa på att gå en runda idag när det var så fint väder ute, det är ju ljust en så kort stund på dagen så jag var uppe i tid, redigerade en video som kommer upp senare idag och sedan gick jag ut på en gång. SÅ Skönt!


Hello!

Now it is a several days ago since I blogged last, really because I have not had anything to say. I’m so ambivalent about what I do now, is this a training blog or if it’s my everyday life? This is of course a training blog from the beginning but I have a feeling that most of you like my daily posts about life, love, and my apartment better… haha! So now, I like it more too. So therefore, it has been a bit quiet from me for I have not known what to publish. Here above you can see pictures from earlier today when I was out on a power walk in the sun. A mixture of living and training simply… 😉 I felt like I needed to take the opportunity to play a round today when it was so nice weather outside, it’s light so short a time in the day so I was up in time, edited a video that comes up later today and then I went out at once. So nice! 

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00