ANNONS

Vad jag äter på en dag…?

/

IMG_1462_21

Godmorgon fina ni!

Imorse när jag vaknade så såg jag en kommentar här på bloggen från en tjej som berättade att hon funderar på att bli vegan men att hon var orolig över att hon inte skulle klara det eftersom att hon tränar och äter på ett visst sätt i dagsläget. Hon hade kollat på en vlogg från min kanal och jämfört hur hon äter med hur jag ätit i den vloggen och därefter dragit slutsatsen att jag knappt ätit något under en dag och att det är så det blir när man är vegan.

Jag har skrivit ett svar till henne i en kommentar men jag ville bara ta upp det snabbt i stort med er andra också och klargöra en sak så att inte fler missuppfattar detta! Jag blev nämligen lite stressad över att personen dragigt den slutsats som hon gjort.

I en VLOGG så får ni hänga med mig på min dag, inte allt men det mesta. Ni får se vad jag gör, vad jag äter, vad jag tänker på… osv. Ni vet ju vad ni får se! 😉 Men ni får inte se ALLT i min dag. En vlogg är oftast 10-15 minuter lång och det är omöjligt för mig att visa en hel dag med alla detaljer där. I en vlogg tar jag alltså med flera små delar från min dag som jag tror att de flesta vill se och trycker ihop dem i en 10-15 minuters video.

Vad som gjorde mig lite orolig är att den här personen fick det till att det som ni fick se i videon är allt vad jag äter på en dag och därefter dragigt slutsatsen att jag inte äter särskilt mycket. En vlogg är en vlogg och inte en ”what I eat in a day”. I mina vloggar får ni alltså inte se allt jag äter under en dag, jag visar knappt aldrig att jag äter frukost i mina videos exempelvis och det betyder inte att jag inte äter frukost utan det betyder bara att jag vill starta min morgon utan en kamera. Jag äter cirka 2000 kalorier under en dag (jag har ingen exakt siffra för 1: jag räknar inte kalorier och 2; Jag äter det jag är sugen på tills jag är mätt. Så ibland blir det mer och ibland mindre.) Men cirka 2000 kalorier om dagen uppdelat på cirka 6 måltider. Men i en vanlig vlogg visar inte jag alla mellanmål, ibland inte frukost och oftast inte lunch eller middag heller. Det varierar vad jag väljer att visa. Det känns som att vissa saker inte är särskilt roliga att titta på, vem vill se att jag äter en näve nötter och samtidigt skakar en protein shake? Kanske vissa men de flesta vill inte det.

Jag kanske borde spela in en ny ”What I eat in a day” snart? Så att ni får se allt som jag äter en dag? 🙂 Hur som helst, jag ville bara göra det klart så att ingen av er missuppfattar eller tar efter vad jag äter i en vlogg. För en vlogg visar  inte allt vad jag äter, så lägg inte upp några kost scheman för er själva utefter mina vloggar, då kanske ni svälter ihjäl, hehe!

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00