Chit chat get ready with me

Godmorgon hjärtan! 

Här kommer videon som jag pratade om igår! Jag svarar på frågor som jag fått från er medan jag gör mig ordning för dagen. Hoppas att ni kommer att gilla den! 

Nu ska jag och Jesper iväg och storhandla, vi får låna en väns bil så vi passar på att handla mycket nu när vi har chansen! hoppas att ni får en mysig lördag så hörs vi lite senare här idag! Kram 

  1. Camilla skriver:

    Hej fina du! Hade du kunnat göra en video där du förklarar hur man har ett företag om man vill satsa på bloggen och youtube då exempelvis. Vad har du för företag, kostade det något att starta det, hur gör du med fakturering osv eller gör Loppi sådant åt dig? Du är en sådan INSPIRATION. Kram! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..