ANNONS

Its a boy! Baby shower

/

P1290380
P1290378
P1290388
P1290379
P1290372
P1290391

Igår överraskade vi (vi var ett gäng på nästan 20 tjejer) fina Johanna med en baby shower. Hon trodde att hon skulle hem till sina föräldrar med sin sambo för att fika och spela sällskapsspel och när hon klev in genom dörren så hoppade vi alla fram och skrev ”Suprise!!”. Det var verkligen jättekul och Johanna blev superövgraksad och det blev ett gråtkalas där i hallen.  Det var en jättemysig eftermiddag där vi spelade spel, pratade massa, hade frågesport, fikade och så hade vi alla köpt presenter till bebis som är beräknad i slutet av februari.

Det var 3 olika personer som frågade om inte jag är sugen på att skaffa barn nu snart. Det känns som att jag har fått den frågan flera gånger på senaste tiden. Haha, ser jag ut att vara sugen på en bebis kanske?! Nej, jag är 20 år och vill resa, adoptera en hund och ja, eh inte ha en bebis i alla fall.. Jag vill ha Jesper för mig själv några år till, hihi. 🙂 Men jag tror ändå att jag kommer att bli en hyfsat tidig/ung mamma om jag får gissa… hmm


Yesterday we surprised (we were nearly 20 girls) fine Johanna with a baby shower. She thought she was going home to her parents with her partner for coffee and play board games, and when she stepped through the door so we all jumped up and ”Suprise !!”. It was really great fun and Johanna became really surprised and there was a weeping party there in the hall. It was a really cozy afternoon where we played games, talked a lot, had quizzes, had coffee and we had all bought gifts for the baby that is expected by the end of February.

There were three different people who asked me if I want to have children soon now. It feels like I have been asked several times in the recent past. Haha, do I look like I want to have children now?! No, I’m 20 years old and want to travel, adopt a dog, and yes, uh not have a baby anyway .. I want to have Jesper for myself a few more years, hihi. 🙂

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00