ANNONS

Loppi magasin

/

P1280356
P1280357
P1280358
P1280360
IMG_0876

Hej!

Minns ni för någon månad sedan när jag fotograferades tillsammans med Malin Gramer som är gravid? Jag blev intervjuad också och jag delade med mig av ett helkropps pass (5 övningar) som du kan göra hemma med kroppsvikt som gravid! Sedan så berättar jag även lite saker som kan vara värt att tänka på när det kommer till gravid träning, vilka träningsformer man bör undvika, hur man kan träna i de olika trimestrarna etc… Jaja, hur som helst så finns tidningen att köpa nu oh det kan man göra här (klick!!) , den kostar 29kr bara. Hela tidningen handlar om graviditet så den är för er som är gravida! 🙂 (eller ni andra också om ni vill självklart). hihi.


Hey!

Do you remember a few months ago when I was photographed together with Malin Gramer who is pregnant? I was interviewed and I also shared  a full body workouts (5 exercises) that you can do at home with your body weight as pregnant! Then I tell about some things that might be worth thinking about when it comes to pregnancy exercise, which forms of exercise you should avoid, how to train the different trimesters, etc …  The entire magazine is all about pregnancy so it is for those who are pregnant! 🙂 (Or the rest of you too if you want, of course). hihi.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00