ANNONS

Sista pusselbiten

/

P1230022
P1230030
P1230027
P1230025
Det här inlägget är i samarbete med Desenio. 

Godmorgon fina ni!

Ser ni vad jag har pysslat med i helgen? Jag har äntligen fått upp tavlor i lägenheten. ååh 😀 Detta är sista pusselbiten för att få till ett riktigt hem av lägenheten tror jag. Det blev verkligen en stor skillnad nu när jag fick upp tavlorna, det blev plötsligt mycket mer personligt och hemtrevligt. All vår inredning går i svart, grått och vitt så vore det inte för att golvet är i ek så hade man kunnat ta en bild i färg och ändå kunnat missta den för svartvit, haha! Men nu med tavlorna så fick vi in lite färg i lägenheten. Vi körde på blått tema, jag tycker att det är fint.

Mina absolut favoriter måste vara först och främst vara den jättestora med havet (klick!!) Ganska självklart med tanke på att jag tog en jättestor sådan haha! Sedan så älskar jag den med fjället, tycker att den är så vacker och rogivande (klick!!) sen på tredje plats så måste den blå längst ut till vänster komma, riktigt häftig tycker jag att den är! (Klick!!) 

Jesper visste inte om att jag gjorde detta så  när han kom hem från jobbet igår blev han super överraskad. Det var jättekul för han blev så himla glad och jag fick en egoboost 

Alla tavlorna + ramarna kommer från Desenio

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00