Sushi i Hötorgshallen

IMG_0903
IMG_0901
IMG_0902
FullSizeRender
IMG_0900

Hej fina ni!

Jesper var ledig från jobbet idag så vi tog en lång sovmorgon imorse och sedan åkte vi in till stan och hade en heldag där, Det var länge sedan som vi gjorde det och det var verkligen supermysigt! Jag shoppade lite till och med. En jättefin berlock till mitt Thomas Sabo armband, en fin kjol man kan ha till vardags och en kappa tills våren! Sedan så köpte vi en krukväxt och lite snittblommor till lägenheten också. Det är sällan som jag hittar kläder i butik som jag gillar, jag föredrar att shoppa på internet så det var kul att göra det idag. 😀

Jag bjöd Jesper på lunch i Hötorgshallen. Han önskade Sushi så vi åt en varsin vegan sushi. Vi åt bitar med avokado, tofu, svamp och rättika, samt rullar med avokado,  gurka och morot. Jag tycker egentligen inte om sushi särskilt mycket men veganska rullar med avokado går ann, haha!


Hi fine you!

Jesper was free from work today so we took a long lie-in this morning and then we went into town and had a full day there, it was a long time ago that we did it and it was really super cozy! I even shopped some nice stuff!. A really nice charm to my Thomas Sabo bracelet, a nice skirt you can have for everyday use and a coat for spring! Then we bought a potted plant and a some cut flowers to the apartment as well. It is rare that I find clothes in a store that I like, I prefer to shop on the internet so it was fun to do that today. 😀

I also bought lunch for me and Jesper in Hotorgshallen. He wanted Sushi so we ate vegan sushi. We ate chunks of avocado, tofu, mushrooms and radish, and rolls with avocado, cucumber and carrot. I do not really like sushi very much, but vegan rolls with avocado goes pretty okey…  haha!

En bild från snap chat idag (Jag heter @Ellenfarnstrom där) 

  1. Johanna skriver:

    Vilken härlig dag!! Och vad fina ni är tillsammans 🙂
    Hur är det med din mage nu? Har du fått ordning på den eller hjälp med hur du ska må bättre i magen? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..