Pineapple details

P2070486
P2070483
P2070490
P2070484
P2070487
P2070485

Såhär ser det ut i vårt sovrums fönster. Ananasarna (eller hur säger man? En ananas flera ananasar? haha…) var något av det första som vi köpte till lägenheten. Det var Jesper som hittade dem inne på H&M Home och han vet hur mycket jag älskar ananas så vi köpte 2 på en gång. En silver och en vit. Det är ljus i dem, vi har dock aldrig tänt dem. Vi köpte dem ju för att dem var fina och inte för att det var ljus i egentligen.

Den gröna växten fick vi av min mormor i inflyttningspresent, den stod från början i vardagsrummet men vi kände att vi ville ha lite färg i sovrummet också så vi flyttade dit den, jag tycker att det blev fint. 🙂


 

Here’s our bedroom window right now. The pineapples was one of the first things that we bought to the apartment. It was Jesper who found them at H&M Home, and he knows how much I love pineapple so we bought two at once. A silver- and white one. It is candles in them, we have never lit them though… After all we bought them because we thought the pineapples looked good and not because its candles in fact.

The green plant was a housewarming gift from my  grandmother when we just moved in, it originally stood in the living room, but we felt that we wanted to have a little color in the bedroom too so we moved it there, I think it was fine. 🙂

 

 1. Ardan skriver:

  Vilka härliga bilder 🙂

 2. Oliveja skriver:

  Älskar ananaser! (Ananasar?) Både hur de smakar och hur de ser ut haha.. Har också en i silver här hemma som jag tycker är SÅ fin! KRAM

  1. Alice skriver:

   En ananas flera ananas? Blev tokig nu, VAD HETER DET?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..