Färskpressad juice

P3200619

På senaste har jag verkligen fått en dille på färskpressad juice. Det är ju verkligen så så så gott!! Jag har alltså köpt detta 4 av de 7 senaste dagarna, I just cant get enough! 😉

Bilderna ovan är från igår när jag var på Joe & The Juice och där har jag hittat en favorit. Jag tror att denna hette ”Stress down” och innehöll jordgubbar, äpple och ingefära. Den smakar ganska starkt av ingefära så den kändes verkligen fräsch! På Hälsocafet har dem en som heter ”pussy power” och den är också läskigt god! 

Nu ska jag iväg på ett lunch event med Mercedes Benz, vi hörs sedan! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..