Lunch med Mercedes

P3210652
P3210662
P3210653

Godmorgon!

Här ovan är lite bilder från igår när var jag på lunch med Mercedes Benz i deras pop up butik på Regeringsgatan. Jag fick ta med mig någon så jag tog med mig min pojkvän! Han är en riktig bil- nörd så det vore bara taskigt av mig att ta med mig någon annan faktiskt, haha! Han uppskattade detta 😀

Det var faktiskt ganska intressant, det handlade inte särskilt mycket om bilarna utan seminariet som dem höll i handlade om hälsa och teknik. Huvudfrågan var ”Kommer ny teknik göra oss friskare?”, vi pratade om allt från pulsklockor, träningsappar som ska hjälpa dig att mäta prestation, exempel runkeeper, vi pratade om att träffa läkare i en app istället för vårdcentralen osv osv. Jag själv vet faktiskt inte om jag tror att ny teknik kommer göra oss friskare eller inte. Viss teknik kanske, ja. Men jag tycker också att det kan vara stressande ibland.

Jag vill inte räkna mina kalorier i minsta detalj (finns ju bra appar för sådant.), jag vill inte få notiser från runkeeper som säger ”nu var det länge sedan du var ute och sprang, det kanske är dax nu igen…?”. Det stressar bara mig! En app som mäter prestation kan dock hjälpa mig i träningen på så vis att jag kanske pushar mig själv hårdare under passet och därför också får ett bättre pass prestationsmässigt än vad jag skulle fått om jag enbart körde på känsla. Det är olika, jag antar att vi alla är olika individer och vi har olika behov och därför är det grymt att det finns appar för olika saker. Förstår ni hur jag tänker? Det är ganska flummigt för man kan ju faktiskt inte veta vad som kommer fungera eller inte förens man har provat.

P3210648

Dem bjöd på ingefära shots med! SÅ GOTT! Men starkt… haha


P3210649

Aaaah, denna bilen var så snygg! Vill ha den. Synd bara att den kostade typ 1,4 miljoner kronor… haha! Antar att jag får drömma vidare 😉

 

  1. Nadia skriver:

    Undrar vart din halsduk är ifrån också i din se senaste vlogg? ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..