ANNONS

Myslunch på Sovel

/

P3240068
P3240070
P3240075
P3240067
P3240072

Hej fina!

Det blev en hel dag i Sickla idag. Som jag skrev i mitt förra inlägg så skulle jag dricka kaffe med Jesper och hans pappa. Men det slutade med att vi åt lunch istället vilket faktiskt var mycket bättre än kaffe! Vi gick till ”växthuset” i sickla. Ni som har varit i Sickla vet vad jag menar men det är ett stor hus som är enbart i glas! Där på övervåningen finns det en resturang som heter Sovel som vi gick till. Jag har aldrig varit där förut men det var faktiskt riktigt bra! Det var en jättefin lokal som var stor och ljus med fin inredning, så det kändes liksom lite lyxigt att vara där!

Jag åt en Poké bowl med sushiris, limemarinerad vitkål, chilimorötter, ingefäragurka, sesamgroddar, mango och tofu! Den var verkligen så god! Jag brukar vanligtvis inte gilla tofu särskilt mycket men idag var det verkligen gott! Sedan så var ju mitt sällskap ganska drömigt också 😉

Efter vi hade ätit så gick jag och Jesper i Sickla för lite shopping, vi båda köpte faktiskt lite grejer vilket var kul! Det är väldigt sällan som jag hittar något som jag gillar, jag är ganska svår när det kommer till ”vanliga” kläder faktiskt så min garderob består av typ 90% träningskläder och 10% vanliga kläder. Men jag fick med mig en blus i alla fall, hihi


Hello cutie!

As I wrote in my last post, I would drink coffee with Jesper and his father. But it ended up that we had lunch instead which was actually much better than coffee! We went to the ”greenhouse” in Sickla. You who have been in Sickla know what I mean, but it’s a big house that is only in  glass! Upstars in that house there i´is a resturant called Sovel that we went to. I have never been there before but it was actually really good! It was a really nice room that was large and bright with nice decor, so it felt like a bit of luxury to be there!

I ate a poke bowl with sushi rice, lime marinated cabbage, carrots, chili, ginger, cucumbers, sesame seeds, mango and tofu! It really was super good! I usually do not like tofu that much but today it was really good actually. 🙂  And also, I really had the bet company so this was great indeed. 

After we had been there me and Jesper went for some shopping and we both actually did buy some stuff! It is very rare that I find something that I like. Im actually a bit tricky when it comes to ”normal” clothes, so my wardrobe is like 90% workout clothes and 10% normal clothes… But today I actually found a nice blouse that I bought, hihi

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00