ANNONS

En promenad

/

IMG_1089
IMG_1092
IMG_1090

Dessa bilder är från igår. Det var verkligen jättehärligt väder så jag och Jesper bestämde oss för att gå ut och njuta lite av eftermiddagssolen, vi bor ju precis på kajen och gud vad det blåser där! Jag ville ta en fin selfie ihop med Jesper till min instagram (@fitspooration), en selfie blev det ju men jag vet inte om den blev så fin direkt, haha! Som ni ser så blåste det ordentligt och ungefär alla bilder vi tog ser ut såhär tyvärr… Men livet ser väl inte alltid sådär ”instagram fint” ut desvärre. 😉

Hur som helst så var det mysigt. Jag känner mig så mycket piggare och gladare när det är såhär fint väder! Idag har det inte alls varit lika bra som igår men när jag kikar ut så ser det faktiskt ut som att vädret börjar spricka upp så jag kanske ska ta mig ut på en promenad nu idag med. 🙂 Jag hoppas att ni får en mysig söndag!


These photos are from yesterday. It was really really lovely weather so I Jesper decided to go out and enjoy the afternoon sun, we live right on the quay and God, its windy here! I wanted to take a nice selfie together with Jesper to my instagram (@fitspooration), so we took selfie’s  but I do not know they turned out nice, haha! As you can see, it was really windy  and about all the pictures we took looks like this unfortunately… But life does not look like ”instagram fine” always. 😉

Anyway, it was cozy. I feel so much better and happier when it’s this nice weather! Today, it has not been as good as yesterday but it actually looks like the weather begins to crack up so maybe I’ll take myself out for a walk now today too. 🙂 I hope you have a nice Sunday! 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00