ANNONS

Smoothie bowl frulle

/

IMG_1098
IMG_1107
IMG_1103
IMG_1111
IMG_1094

Godmorgon hjärtan!

Idag så startade jag dagen med en smoothie bowl till frukost. Det var länge sedan som jag gjorde det, jag har varit lite för lat för att orka göra smoothie till frukost på senaste. Det är egentligen inte ens jobbigt och det tar inte särskilt lång tid heller så jag vet faktiskt inte varför jag fick för mig att det skulle vara jobbigt… 

Men idag gjorde jag en smoothie bowl som jag toppade med kiwi, granola och hampafrön. Hampafrön är faktiskt riktigt riktigt gott, tro det eller ej men också väldigt nyttigt! De är väldigt rika på protein och är dessutom fulla av nyttiga fetter såsom Omega 3 och 6. GRYMT!

Nu är jag redo att starta den här dagen. Jag hoppas att ni får en bra måndag på skolen, jobbet eller vart n nu än är! Kram


Morning hearts!

Today I started the day with a smoothie bowl for breakfast. It was long ago that I did it, I have been a bit too lazy to  make smoothie for breakfast now on the last. It is not really even hard and it does not take very long either, so I really do not know why I got the feeling that it would be hard to make time to make one…

But today I made a smoothie bowl which I topped with kiwi fruit, granola and hemp seeds. Hemp seeds are actually really really good, believe it or not, but also very healthy! They are very rich in protein and is also full of healthy fats such as Omega 3 and 6. AWESOME!

Now I am ready to start this day. I hope that you will  have a good Monday in school, work or wherever you are today! X

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00