ANNONS

Tog båten in till stan

/

P3270603_Fotor
P3270615_Fotor
P3270591_Fotor
P3270613_Fotor
P3270609_Fotor
P3270605_Fotor

Åh, igår så provade vi att ta båten utanför oss in till stan istället för att ta bussen. Vi bor precis på kajen och det går en båt 2 minuter från dörren här hemma hela vägen till Nybroplan inne i stan! Jag har alltid tagit bussen in till stan men igår så ville jag prova båten eftersom att det var så fint väder ute. Båten går i för sig hela året runt, även på vintern så jag vet inte varför jag inte har åkt båten in tidigare… Men men, nu är det gjort i alla fall!

Det var verkligen så smidigt och det var mycket trevligare att åka båten in än att ta bussen… Det tog cirka 15 minuter att komma till Nybroplan så det var ju faktiskt ganska snabbt tycker jag. Sen också, eftersom att man hamnade så centralt så behövde vi inte ta tunnelbana någonstans utan vi kunde gå hela Stureplan, bort mot kungsan, NK, MOOD, Gallerian osv och tillbaka snabbt och smidigt utan att behöva gå ner under jorden. Jag gillar inte att åka tunnelbana särskilt faktiskt, jag vet inte men jag tycker att det är lite obehagligt och det ger mig lite ångest.

Faktiskt, tro det eller ej så gjorde den här ”båtgrejen” mitt vardagsliv lite bättre. Det låter kanske väldigt konstigt, men jag blev verkligen glad av detta. Jag älskar att åka båt och jag älskar att man kunde ta sig in till stan och fortfarande behålla lugnet utan att behöva gå ner i tunnelbanan och känna stressen som försigår där nere.


Oh, yesterday we tried to take the boat  into town instead of taking the bus. We live right on the dock and it is a boat station like 2 minutes from the door at home all the way to Nybroplan in town! I have always taken the bus into town but yesterday I wanted to try out the boat because it was so nice weather outside. The boat goes  the whole year round, even in winter so I do not know why I have not been riding the boat before… But well, now it’s done anyway!

It really was so smooth and it was much nicer to go by boat than to take the bus … It took about 15 minutes to get to Nybroplan so it was actually pretty fast I think. Then, too, since Nybroplan is central  we did not have to take the subway anywhere, but we could walk  Stureplan towards Kungsan, NK, mood, mall etc and forth quickly and easily without having to go down under ground. I do not like to take the subway, I do not know but I think it is a bit uncomfortable, and it gives me some anxiety…

Actually, believe it or not,  this boat thing made my everyday life a little better. It may sound very strange, but I was really glad of that. I love to go boating and I love to be able to get into town and still remain calm without having to go down into the subway and feel the stress that is going on down there.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00