ANNONS

Premiär på uteservering 2017

/

P3270627_Fotor
P3270617_Fotor
P3270619_Fotor
P3270616_Fotor
P3270628_Fotor

I måndags så var jag på uteservering tillsammans med Jesper, första gången för i år. Det var verkligen så himla mysigt, vi satt ute med solen i ansiktet, jag drack en alkoholfri drink och Jesper en kaffe och så hade vi det bara allmänt bra och njöt av livet. Åh, så härligt! Vi kunde sitta utan jacka till och med, så pass varmt var det. Vad som var extra härligt var att även fast det blåste så blev det inte direkt kallt, utan det blåste ganska varmt. Dock så känns detta ganska långt bort just nu, både igår och idag har det snöat så det känns lite tråkigt, jag som trodde att det var vår nu!

Men förhoppningsvis så var det den sista snön, kanske blir det vår nu ändå…


On Monday, I was on a outside terrace with Jesper, the first time this year. It really was so very cozy, we sat outside with the sun on our faces, I was drinking a non-alcoholic drink and Jesper a coffee and we just had a generally good time and enjoyed life. Oh, how wonderful! We could sit without a jacket even, it really was that warm. What was extra lovely was that even though the wind was blowing so it was not exactly cold, but the wind was quite warm. However, this feels pretty far away right now, both yesterday and today, it has snowed so it feels a little sad, I thought it was spring now!

But hopefully it was the last snow, maybe it will be spring now…

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00