Min soffa & byrå i hallen

Soffan är från Ikea –LÄNK 

Hej,
Såg er fina soffa och byrå i hallen, undrar var ni köpt dom två? Flyttar i slutet av augusti och behöver inspo Har du annars några bra tips på ställen för snygga möbler och inredning? Kommer mest på Ikea och Mio.. det vanliga liksom. Kram!!

Svar: Hej! Jag är ledsen om jag gör dig besviken nu men både soffan och byrån är faktiskt från Ikea. 😉 Visst att det ibland kan kännas tråkigt att handla i de ”vanliga” butikerna som Ikea och Mio. Men all cred till dem butikerna, dem har ofta väldigt bra och snygga möbler till en realistisk peng dessutom!

I vår lägenhet så har vi köpt en del basgrejer från sådana ”vanliga” butiker så som just soffan, byrå, tvbänk… och sedan så har vi piffat med inredningsdetaljer som ljusstakar, lampor, krukor, kuddar, mattor, filtar, vaser osv från andra ställen för att sätta vår egen prägel på det! En grå soffa är alltid en grå soffa, men står den på en fin matta och har fina kuddar och filtar till så kommer man inte veta i fall den är från någon mer exklusiv butik eller Ikea. Om man nu inte är superinsatt i inredning och har koll på vilka soffor som är mer eller mindre exklusiva det vill säga! 🙂

Annars så tycker jag att FurnitureBox kan ha fina saker, Ellos, H&M Home, ZARA Home, NK har fin inredning…! Jag brukar googla lite på det som jag är ute efter. Vill jag ha en särskild lampa exempelvis så gör jag en google sökning och så kommer det upp massa alternativ! Mitt matbord exempelvis googlade jag bara på ”barbord Marmor” och så kom det upp en hantverkare som gjorde sådana bord! 😀 Så vissa saker kan man fynda på andra ställen än vanliga ”butiker”. Han jag köpte bordet av var fruktansvärt duktig på sin grej och hade detta som ett familjeföretag tillsammans med sin pappa.

Stort lycka till med flytten nu, så spännande! <3

  1. Emma skriver:

    Tack bästa du för svaret! Vill bara passa på att säga att du är grym och att jag kollar på dina vloggar dagligen, dom gör mig på så bra humör

  2. Anette skriver:

    Var är den svarta taklampan ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..