ANNONS

Födelsedagslunch

/

Hej fina!

Idag är det min pappas födelsedag så han tog ledigt från jobbet och så gick han, jag och min syster till Mahalo Stockholm för en lunch ihop. Varken pappa eller Tilde har varit där förut så det var kul att ta med dem till mitt favorit lunchställe!


Today is my dads birthday so he took a day off from work to celebrate his birthday even during the day. Him, I and my sister went to Mahalo Sthlm for a lunch together. It was the first time for both my dad and sister there so I thought that it was fun to bring them to my favorite vegan lunch spot in Stockholm! 

Jag tog något från menyn som jag inte smakat förut. Detta är en Tempeh bowl som då är marinerad tempeh och färskpotatis som serverades med sockerärtor, rädisor, lila morot, gräslök, blandsallad och chimichurri. Den var väldigt god faktiskt men inte min favorit på menyn!


I ate a Tempeh bowl with marinated tempeh, fresh potatoes that was served with sugar peas, radishes, purple carrot, chives, lettuce salad and chimichurri. It was really delicious  

Och pappa åt en burgartallrik (sojaburgare) med sötpotatispommes!


And my dad had a burger plate (made of soy) and sweet potatoes fries!  

Sen sist men inte minst så tog min syster en Buddah Bowl. Den är en favorit hos mig, SÅ god! Det är  chilimarinerad tofu och avokado med blandade grönsaker på en bädd av spenat och glasnudlar som slungats i wasabi och avokadodressing. Ni hör ju själva? DRÖM gott!


Last but not least, my sister took a Buddah Bowl. It’s a favorite of me, so good! It is chilimarinated tofu and avocado with mixed vegetables on a bed of spinach and glass noodles in wasabi and avocado dressing. You hear yourself? SWEET!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00