ANNONS

Dagens lista

/

Dagens mående: Jag mår bra, väldigt bra till och med! Jag sov inte särskilt bra inatt utan var ute med Daisy 3 gånger under natten för att kissa, men ändå så känner jag mig utvilad vilket är väldigt tacksamt. 😀

Dagens borde: Jag borde verkligen åka in till stan ch hämta ut min kamera. Min lilla Canon Legria som jag vloggat med hela året gick sönder några dagar innan vi skulle till Palma och det var oklart om den ens gick att laga så jag köpte en ny. Men jag lämnade in den ändå och det gick på garantin och nu är den lagad. Den har legat där nu i ett par veckor men jag har inte kunnat ta mig dit eftersom att jag har varit ensam med Daisy. Men nu när Jesper är ledig idag så borde jag ta mig dit!

Dagens frisyr: Jag har inte orkar göra något åt mitt hår idag. Jag tvättade det och plattade det igår så det är fortfarande fint så jag har bara borstat genom det.

Dagens smink: Mitt vanliga smink som jag brukar ha, skimmrig ögonskugga, maskara, lite puder foundation och ögonbryn!

Dagens klädsel: En mys hoodie och tights.

Dagens materiella vill ha: En ny plånbok. Jag har haft min från Michael Kors som jag fick i födelsedagspresent när jag fyllde 18 och jag är lite sugen på att köpa en ny nu som då är vegansk och utan skinn. Det finns en jättefin plånbok som jag har kikat på nu ett litet tag men inte köpt. Jag fyller ju 21 nu om 3 veckor, kanske något man ska önska sig från familjen?

Dagens planer: Jag ska ta mig in till stan och hämta min kamera först och främst. Jespers mamma + sambo ska komma hit och fika + att min syster ska komma hit senare också. Sedan har jag bokat tid i grovtvättstugan igen dessutom…

Dagens tråkigaste: Att min syster börjar skolan igen imorgon. Det har varit så kul nu när hon har haft sommarlov och vi har kunnat hänga nästan varje dag!

Dagens längtan: Tills Daisy är rumsren och man kan sova nätterna genom utan att hon behöver gå ut och kissa eller kissa i sängen… haha! Barbie var rumsren när hon var 4-5 månader, Daisy är nu 11 veckor så vi jobbar vidare!

Dagens låt: Haffla – Erik Lundin

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00