ANNONS

Video 17

/

Godmorgon!

Här kommer dagens video som är den 17e dagen i rad jag publicerar! Jag satt uppe tills klockan 2 inatt och redigerade och jag börjar märka nu att jag är lite trött, det är mycket att filma varje dag och att redigera varje dag utan någon paus, särskilt när pausen i filmandet går till att göra blogginlägg. Men men, jag ska köra på tills månaden tar slut. Jag är faktiskt stolt över mig själv att det går så pass bra som det ändå gör! Dagens vlogg blev därför en lite kortare video för att jag ville pausa lite från kameran och umgås med min pappa, vi hade en supermysig dag och pappa var jättenöjd med sin födelsedag <3

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00