ANNONS

2 dagar ”ledigt”

/

Jag tog 2,5 dagar ledigt från bloggen. Jag kände att jag behövde det. Jag är helt ärligt helt slut efter att ha filmat och redigerat vloggar nu 20 dagar i streck + sköta bloggen och ta hand om en valp som man inte kan lämna ensam. Det är liksom ingen riktigt paus utan min hjärna jobbar konstant för att försöka att vara lite kreativ, haha!

Men nu har jag låtit bloggen vila i 2 dagar och fokuserat på att få lilla Daisy rumsren, ha sovmorgon och redigerat vloggar, det är bara 10 dagar kvar nu av videomånaden så detta ska nog gå! Daisy har faktiskt slutat att kissa i sängen nu sen 4 dagar tillbaka och när hon behöver gå ut så går hon oftast till ytterdörren och sätter sig vid mattan. Är man då lite långsam så kissar hon på hallmattan men oftast så hinner man se och kan gå ut med henne direkt, det gäller bara att man ser henne hela tiden.  Hon kanske kan bli rumsren tills hon är 4 månader trots allt? 😀

Idag har jag haft en lugn dag bara för att piggna till. Jag sov tills klockan 10, lyssnade på lugn musik och yogade i 20 minuter, gjorde en hårinpackning, rakade benen, noppade brynen, filade fötterna och målade naglarna, färgade ögonfransarna, drack te… Jag har gjort allt jag kan för att slappna av helt enkelt och det fungerar, jag mår så himla bra av att ta hand om mig själv och vara lite extra snäll och omhändertagande.

Vad brukar ni göra när ni vill slappna av och vara snälla mot er själva?


I took 2.5 days off from the blog. I felt like I needed it. I’m completely honest when I say that Im super tired a after filming and editing vlogs now 20 days in a row + take care of the blog and take care of a puppy 24/7. It’s like no real break at all and my brain is constantly working to try to be a bit creative, haha!

But now I have let the blog rest for 2 days and focused on taking care of little Daisy , having sleep mornings and editing vlogs, it’s only 10 days left now so this will probably go all the way! Daisy has actually stopped  peeing in bed now since 4 days back and when she needs to go out, she usually goes to the front door and sits down at the carpet. If you are a bit slow then she pees on the carpet there but usually you can see and can go straight out with her. 

Today I have had a peaceful day just to excite. I slept until 10 o’clock, did yoga for 20 minutes, made a hair treatment, shaved my legs, nodded my brows, did a home pedicure, colored my eyelashes, drank tea… I’ve done everything I can to relax simply and it works , I feel so good about taking care of myself and being a bit extra kind and caring.

What do you usually do when you want to relax and be kind to yourself?

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00