ANNONS

Vlogg #21

/

Här kommer gårdagen i en video. Min mysdag, en perfekt söndag och en perfekt återhämtningsdag!

Det där med att börja yoga tror jag faktiskt på, jag har gjort det nu 2 gånger och jag har tyckt att det har känts avslappnande (men samtidigt ansträngande). Det som är skönt med yogan är att jag inte kan tänka på något annat när jag gör det. Jag är ganska dålig på yogan så jag måste verkligen fokusera på att hålla balansen och känna musklerna stretchas. Så det gör att jag kan koppla bort allt annat vilket är både skönt och välbehövligt!

Jag mår faktiskt MYCKET bättre efter den här dagen och det är himla viktigt att komma ihåg att ha sådana dagar när man bara pysslar om sig själv ibland också!

Hur gör ni när ni känner er stressade eller nedstämda? Berätta gärna!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00