ANNONS

Förkyld & thai med tofu

/

Godmorgon!

Här är lite bilder från gårdagens middag hemma hos min mamma. Jag åt en supergod thai med massor av grönsaker, cashewnötter och tofu. Jag har nu senaste veckan umgåtts med mamma och Tilde nästan varje dag trots att dem båda har varit hemma från skolan och jobbet och varit sjuka, nu inatt fick jag dock igen för det…

Jag sov jättedåligt inatt. Jag vaknade flera gånger under natten av att jag inte kunde andas ordentligt för näsan var så täppt och halsen kändes tjock… På morgonen
nu har jag dessutom hosta och feber! Usch…  Aja, det var kanske inte helt oväntat


Good morning!

Here are some pictures from yesterday’s dinner at my mother’s home. I ate a super good thai with lots of vegetables, cashew nuts and tofu. I have been hanging with  with Mom and Tilde almost every day the last week even though they both have been home from school and work and been sick, but now I got back for that …

I slept really inattently. I woke up several times during the night because I could not breathe properly for my nose was so clogged and my throat felt thick … In the morning, I also have a cough and fever! Usch … Oh well, maybe it was not completely unexpected

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00