ANNONS

Glossybox 20% rabatt

/

Det här inlägget innehåller ad-links från Glossybox

Det trillade in en Glossybox (klick!!) i min postbox idag. Jag måste säga att jag blev lite förvånad men det är alltid kul med spontana paket som trillar in och särskilt idag när jag är sjuk så var detta en liten boost. Jag mår rätt så kasst faktiskt… Vaknade imorse, skrev ett inlägg här på bloggen och sedan gick jag och la mig igen och sov tills klockan 4 nu på dagen.  Jag är så glad att Daisy har börjat bli hyfsat rumsren, hon har ändå legat och sovit med mig i sängen under alla dessa timmar utan att varken väcka mig eller kissat i sängen eller på golvet utan hon höll sig tills jag vaknade och gick ut.


There was a glossybox in my mailbox today. I have to say I was a bit surprised, but it is always fun with spontaneous packages that rolls in and especially today when I’m sick, this was a little boost. I’m feeling quite bad actually. I woke up this morning and wrote a post here on the blog and then I went to sleep again until 4 o’clock this afternoon. 

Det var flera fina saker i Glossyboxen och faktiskt bara 1 sak som inte var vegansk! Den syns inte i bilden för jag vill inte visa produkter som testar på djur eller innehåller animalier. Men allt annat var veganskt!


There were several nice things in the Glossybox and actually only 1 thing that was not vegan! It does not appear in the picture because I do not want to show products that test animals or contain animals. But everything else was vegan!

Den här ”highlightern” från Manna Kadar är jag supertaggad på att testa! Jag har aldrig provat en flytande highlighter nämligen. 😀


This ”highlighter” from Manna Kadar I’m super excited to try! I’ve never tried a liquid highlighter before. 😀

…och även den här Radiant glow masken! Jag ska spara den till min nästa ”ta hand om dig själv dag” som troligtvis kommer att ske väldigt snart eftersom att jag är sjuk. Är det någon gång som man ska slappna av och ta hand om sig själv är det faktiskt när man är sjukis!

Jag fick en rabattkod som jag kunde dela med er också, med koden ELLENF20 får ni 20% . Det ger 20% på första köpet, så om du köper 3 månaders prenumeration så ger det 20% på de 3 boxarna, 20% på 6 när du köper 6 månaders. MEN om man beställer en löpande prenumeration så är det 20% på första boxen – då det bara är den man köper. Nice! För att komma till Glossybox och beställa en eller flera boxar klicka HÄR.

Nu ska jag koka en kopp te och krypa ner i soffan under en filt med lilla Daisy. <3

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00