ANNONS

Ett blombud från en vän

/

Ibland blir man överraskad på riktigt och det blev jag nu. Jag fick ett samtal igår eftermiddag från en florist som sa att hon hade ett blombud till mig och undrade om hon kunde komma och leverera dem till mig. Jajamen, välkommen!

Blombudet kom senare på kvällen och det var en helt fantastisk bukett som ni ser på bilderna. Och den är ROSA! 


Sometimes you get really surprised and I became that now. I received a call this afternoon from a florist who said she had a flower bud to me and wondered if she could come and deliver them to me. Yes, welcome!

The flower bud arrived later in the evening and it was this amazing bouquet that you see in the pictures. And it’s PINK!

Budet var från min vän Caroline. En väldigt nyfunnen vän faktiskt och jag är så tacksam att jag har träffat henne! Det hela började faktiskt med att hon kom fram till mig på gymmet och berättade att hon läste min blogg och att hon var nyinflyttad i Stockholm och inte kände särskilt många och frågade om jag ville träna med henne någon gång. Så vi bokade ett träningspass ihop någon vecka senare och sen bjöd jag henne på lunch på Mahalo Sthlm ett par veckor senare igen.

Hon är verkligen hur fin som helst och vet om att jag har mått väldigt dåligt på senaste och skickade den här buketten till mig med en fin liten hälsning. Jag är verkligen så tacksam och känner mig lyckligt lottad.  Detta komma jag att leva på nu resten av veckan. Jag ska ställa buketten på mitt skrivbord så att jag kan se den när jag sitter och jobbar.

Fina fina Caroline, tack! 


The flowers was from my friend Caroline. A very new found friend actually and I’m so grateful that I’ve met her! It all really began when she came up to me at the gym and said that she was reading my blog and that she just moved  to Stockholm and did know a lot of people here (obviously) and asked if I wanted to train with her sometime. So we booked a workout together a week later and then I invited her to lunch at Mahalo Sthlm a few weeks later again.

She’s really so sweet and knowing that I’ve been feeling very bad lately and sent this bouquet to me with a nice little greeting. I’m really so grateful and feel so lucky. I’ll put the bouquet on my desk so I can see it when I’m sitting and working.

Beautiful Caroline, thank you!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00