ANNONS

12 veckors vaccin

/

Detta var när vi hämtade henne. Hon fick plats i handen  men nu är hon typ dubbelt så stor! Hon växer i raketfart!!

Morgonen idag började med ett besök hos veterinären med Daisy. Idag var nämligen dagen för hennes 12 veckors vaccin och nästa blir först när hon fyller 1 år sen! 😀

Det gick jättebra och hon var hur duktig som helst! Det gick snabbt och hon gnällde inte ens vilket kändes skönt. Sedan så kollade veterinären henne lite i allmänt också och allt var jättebra och hon fick massor av beröm för sina små tänder som tydligen var jäääättefina! Hon ska ju dock tappa dem snart men ändå. 🙂 Sedan så vägde vi henne också, 1,6kg på pricken.


The morning today started with a visit to the veterinarian with Daisy. Today was the day of her 12 week vaccine and the next one will  be when she is 1 year old! 😀

It went really well and she was so good! It went quickly and she did not even whine when she got the injection. Then the veterinarian looked her a bit in general too and everything was great and she got a lot of praise for her little teeth that apparently were so beeeeuatifuuul! She will, however, lose them soon but still. 🙂 Then we weighed her, 1.6kg on the dot.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00