ANNONS

Frukostdejt med min kärlek

/

Alltså varför går jag inte ut och äter frukost oftare? Detta skulle jag vilja göra till en lördagsrutin, för hur mysigt är det inte att lyxa med lite godare frukost på helgen?

Igår efter vetrinären så tog jag i alla fall med Jesper till Mahalo Sthlm och bjöd honom på frukost. Jag vill gå på ”dejt” oftare med honom, i alla fall 1 gång i månaden. Ett tillfälle när man får göra sig lite fin för varandra och gå ut och bara njuta av varandras sällskap och byta miljö. Vi är ganska dåliga på det faktiskt för vi både är så hemmakära och jag ÄLSKAR att ha våra mysmiddagar i soffan här hemma med tända ljus. Men en gång i månaden kan man ju faktiskt göra något annat kan jag tycka!

Men om vi återgår till det jag skrev så bjöd jag min kärlek på en frukostdejt igår och jag åt en stor bowl med blå spirulina och acerola smoothie i toppat med granola, kokos, passionsfrukt, färska hallon och lite blommor och Jesper fick en tallrik med blåbärs-bovetepannkakor. Så fint och så mumsigt


Why don’t I go out and eat breakfast more often? I would like to make this a Saturday routine, because how cozy is it to have a nice breakfast at the weekend?

Yesterday after the vet, I took Jesper to Mahalo Sthlm to have breakfast with him. I want to go on dates more often with him, at least once a month. An opportunity to dress up nice for each other and go out and just enjoy each other’s company and change environment. We are pretty bad at the fact because we are both so home-like and I LOVE having our cozy dinners on the sofa here at home with candles. But once a month you can actually do something else!

But if we return to what I wrote, I took my love on a breakfast date yesterday and I ate a large bowl of blue spirulina and acerola smoothie topped with granola, coconut, passion fruit, fresh raspberries and some flowers and Jesper got a plate of blueberries – buckwheat pancakes. So nice and so mumsy

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00