ANNONS

Veckans frågor

/

Hej! I en av dina senaste videos så fick du en fråga om dina lakan/påslakan? Skulle du vilja ta en närbild på hur det ser ut Jag själv ska snart flytta till min drömlägenhet med min sambo! Du är verkligen en inspirations källa för oss <3

Svar: Åh vad kul att du ska flytta till din drömlägenhet, GRATTIS! Det är verkligen bara HELT vita lakan. Inget mönster, ingenting. Det är ingen vits att jag tar en bild på det för det är liksom bara vitt. 😉 Men på bilden ovnan ser du lite, bara helt vitt! Jag kollade på Jysks hemsida men hittade inte exakt dem som vi har, men gå till butiken och fråga efter vita satin lakan så kommer ni nog att få hjälp att hitta! 🙂 Massa kram och lycka till med nya lägenheten!

Vart redigerar du dina vloggar? I vilket program?

Svar: Jag redigerar mina videos i Final Cut Pro, finns att köpa i appstore och kostar 3195:-. Jag kan verkligen rekommendera det!

Ellen, var har ni köpt de vita gardinerna i vardagsrummet? Hur långa är dom? kram

Svar: Har köpt dem på IKEA och är 250cm långa om jag inte minns helt fel!. 🙂 Kram

Hej Ellen! Jag älskar dig, din blogg och youtubekanal och har följt dig ett bra tag nu. Jag har en fråga angående hypotyreos. Jag misstänker att jag har det(väntar på svar) och är i dagsläget överviktig. Undrar hur lång tid det tog för dig att få normala värden när du tog din medicin och alltså hur lång tid de tog tills du fick en normal ämnesomsättning och kunde gå ner i vikt. Ser att du har gått ner och blivit väldigt vältränad! Vill också komma dit men är så trött på att vänta på att kunna bli trygg i sin egen kropp. Ha det fint!

Svar: Hej finaste du och supertack! Blir så himla glad  Vad tråkigt att du mår dåligt, hoppas verkligen att du får hjälp och snart kan må bättre igen! För mig tog det nog nästan 2 år innan mina värden började bli stabila igen. Men medicinen är ju inte ett viktminskningspiller utan för att gå ner i vikt så måste man ju äta på ett kaloriunderskott och träna också precis som alla andra med normal ämnesomsättning. Tack fina du för komplimangerna och stort lycka till, jag hoppas verkligen att du får hjälp att hitta problemet oavsett vad det än är! Massa kram. <3

Förstår inte varför du går ut med hunden mitt i natten? Hundar mår ju bäst av rutiner och du skapar ju rutiner när du går ut med henne mitt i natten vilket hon då lär fortsätta med även när hon är ”rumsren”?
Hur tänker du där? Tänkte om jag missar något  Kram

Svar: Om man vill få hunden rumsren så måste man lära den att den ska utföra sina behov utomhus. Jag går ut med henne så fort hon visar tecken på att hon behöver kissa eftersom att jag vill få rutinen på att det ska ske ute och då spelar det ingen roll om det är på dagen eller natten. Hade jag inte gått ut mitt i natten när hon visade tecken så hade hon kissat inne, så kissa på natten kommer hon att göra oavsett om vi går ut eller inte. Men jag vill ju hellre ge henne rutinen att det ska ske ute än i sängen! Det är som en bebis med blöja, när dem blir äldre så kommer dem inte behöva gå upp på natten. Daisy är faktiskt hyfsat rumsren på natte-tid numera så de senaste 10 dagarna har hon hållit sig hela nätterna. 🙂 Kram!

Var är de där vattenflaskorna ifrån?

Svar: Det är VOSS och köpt i Norge.

Hej Ellen! Hur förvarar du dina kakor så att dom håller extra länge?

Svar: Jag vet faktiskt inte. När jag har bakat något här hemma så tar det oftast slut på en gång för jag har en sambo som äter MYCKET och OFTA! Haha, så det tar alltid slut på en gång. Men en burk som går att försegla skulle jag nog säga!

I något tidigare inlägg så berättade du att du använde kokosolja , funkar de bra? Jag har blandhy, använder jag för fet créme får jag finnar, använder jag lätt créme blir jsg torr och får finnar . (Oftast runt hakan/mun) har du tips?

Svar: Jag tycker att det fungerar jättebra och det är också därför jag använder det självklart. 🙂 Jag kan inte svara på om det kommer att fungera för dig men det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är att använda det ett tag! Både jag och min pojkvän har fått bättre hud och mindre finnar sen vi började använda kokosolja som hudvård. 😀

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00