ANNONS

Skimmer

/

Inlägget är i samarbete med MINKO Sthlm

Jag var på MINKO Sthlm idag och fixade naglarna. Jag har verkligen längtat tills min tid där, inte för naglarnas skull egentligen men jag tycker om hon som gör mina naglar så himla mycket så jag såg mest fram emot att sitta där med henne i 2 timmar och bara snacka. Så mysigt!

Dem hade fått in massa nya färger nu inför hösten och den här rosa skimmriga färgen! Jag finner inga ord, gud så snyggt!


I was at MINKO Sthlm today and fixed my nails. I really have longed for my time there, not for the sake of my nails, but I like Nathalie who makes my nails so much so I really looked forward to sitting there with her for 2 hours and just talking. So cozy!

They had received lots of new colors now for the fall and this pink shiny color! I can not find any words, god so nice!

Färgen är dessutom i samma färg som min favorit ögonskugga. Åh, så fint  Detta är den ögonskuggan som jag har på mig princip varje dag!


The color is also in the same color as my favorite eye shadow. Oh, so fine

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00