ANNONS

Gammalt blir nytt

/

Minns ni för ett par månader sedan när jag blev så ledsen på Jesper för att han hade bränt sönder mina ljusrosa skor från Gant? För att göra en lång historia kort så tvättade jag mina skor och ställde dem på badrumsgolvet över natten för att torka. När jag sedan vaknade på morgonen så såg jag att Jesper hade hängt upp dem på handdukstorken som blir riktigt varm när den är på och hela ovansidan på skon hade fått brännmärken. Tanken var god men det gick fel helt enkelt. 🙂 Jesper köpte nya likadana skor till mig samma dag så jag var inte ledsen över detta särskilt länge. 🙂

Hur som helst så kom han på den briljanta idén att vi skulle måla skorna svarta. Eftersom att dem ändå var förstörda så förlorar vi ju inte direkt på att prova!

Vi köpte vanlig tygfärg och penslar på Panduro och tog varsin sko och började måla, och det blev faktiskt förvånansvärt bra! Jag kommer definitivt kunna fortsätta använda dessa nu, de blev som ”nya”! Jag är faktiskt väldigt nöjd över situationen för nu har jag både ett par svarta och ett par rosa skor som jag kan skifta mellan. 😀

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00