ANNONS

Black on Black

/

Bralette – LÄNK // Skjorta – LÄNK // Jeans – LÄNK 

Idag kör jag svart på svart men olika material, jag tycker att det är ganska coolt! Visst ser skorna bra ut dessutom? Det är de rosa GANT skorna som jag målade svarta igår! Jag är supernöjd, det är som helst nya skor 

Jag har haft världens chill-dag idag. Jag är fortfarande lite sjuk och vaknade inte förens klockan 10:30 (det är inte likt mig…) så jag var helt chockad! Jag sov så länge igår också + att jag tog en ”power nap” och sov 3 timmar mitt på dagen också. Jag vet inte vad det är men min kropp säger i alla fall till mig att vila, jag har liksom dem senaste 48 timmarna sovit 25… Jag mår egentligen inte dåligt, jag är bara extremt trött! När jag hade vaknat imorse i alla fall så åkte jag och Jesper hem till hans pappa och hängde där ett par timmar innan vi åkte hem för att få i oss lite lunch och jag skulle ta emot ett bud och sen var dagen slut.

Nu ska vi fixa ordning lite middag och sedan krypa ner soffan för att ta kvällen!


Today I’m running black on black but different materials, I think it’s pretty cool! And my shoes? It’s the pink GANT shoes that I painted black yesterday! I am very pleased, there are like new shoes

I have had the world’s chill day today. I’m still a little sick and did not wake up until 10:30 am (it’s not like me …) so I was totally shocked! I slept so long yesterday too + that I took a ”power nap” and slept 3 hours in the middle of the day as well. I do not know what it is, but my body says that I need to rest,  I’ve slept 25 hours in the last 48 hours … I’m not really feeling bad, I’m just extremely tired! When I woke up anyway, I and Jesper went home to his father and hung there for a couple of hours before we went home to have some lunch and I would receive a bid and then the day was over.

Now we have to fix some dinner and then crawl down on the sofa to take the evening!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00