ANNONS

Vlogg 30.08.17

/

Godmorgon!

Här kommer dagens vlogg, eller egentligen gårdagens beroende på hur man ser på saken. Dagens vlogg som filmades igår! 🙂 En lugn men trevlig dag faktiskt!

Idag vet jag dock inte vad som ska ske, det regnar och är allmänt trist och grått. Jag skulle behöva filma en video men jag har noll inspiration och ingen i min närhet har några bra förslag heller tyvärr. Så jag ska sätta mig och brainstorma en stund och förhoppningsvis dimper det ner ett bra videoförslag från min hjärnas idébank! Detta är nog det svåraste med att jobba som influencer, att vara kreativ och komma på nya saker att skriva, filma och fota varje dag som helst ska vara nytänk och inte gammalt som jag redan gjort. SVÅRT men samtidigt kul! 🙂 Har ni förslag på vad ni skulle vilja se för video på lördag? 😀

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00