Högreps – Axlar

Efter mitt rump pass där jag visade alla övningar med GIFs så fick jag väldigt bra respons! Det var så många av er som kommenterade och berättade att ni hellre ville se GIFs av mina träningspass än bara stillbilder. Det var faktiskt inte en enda person som tyckte att jag skulle ha vanliga bilder längre…

Detta var väldigt bra för både mig och er då detta betyder att jag kan uppdatera om mina träningspass oftare. Om jag ska ta vanliga stillbilder på gymmet så behöver jag träna ihop med någon som kan fota åt mig. Men när jag ska göra GIFs så kan jag lätt ställa upp kameran själv och bara filma. Så detta betyder att jag kan uppdatera er med bra träningsinlägg även fast jag tränar helt ensam. Så det kommer att bli inlägg som dessa flera gånger i veckan troligtvis, låter det bra? 🙂

Idag ska jag dela mitt axelpass som jag körde i onsdags. Jag körde ganska mycket högreps, ett väldigt skönt pass som brände ordentligt! 

Axelpress med ryggstöd
12 reps x 5 set


Shoulder press with backrest 
12 reps x 5 sets

Axellyft
15 reps x 4 set


Deltoid raises
15 reps x 4 set

Upprätt stångrodd
20 reps x 3 set


Upright barbell row
20 reps x 3 set

Framåtlutade axellyft
15 reps x 4 set


Seated bent-over rear deltoid raises
15 reps x 4 set

Baksida axlar i maskin 
15 reps x 3 set


Rear delts in machine
15 reps x 3 set

 1. Kör du någon sorts uppvärmning innan passen eller går du rakt på? 🙂

  1. Jag brukar cykla eller gå till gymmet vilket är nästan 6 kilometer så jag är varm i kroppen. Sedan så värmer jag upp axlarna innan jag går på axelpasset. 🙂

 2. Sofie skriver:

  Tack för inspiration, jätte bra med gifs! Ser precis hur man ska göra!
  You go girl! Du är bäst!

 3. Jättebra ❣️ så mycket inspiration från dig! Du lyfter alltid mitt humör, massa kärlek till dig stor kram

 4. skriver:

  Du är grym!

  En fråga som inte har med inlägget att göra. Om man äter på Mahalo hälsofafèt, får man välja om man vill ha jorgubnspurè istället för mangopurè i deras Yogi bowl?

 5. Lollo skriver:

  Ja! Jättebra inlägg, har alltid gillat dina träningspass och brukar ibland kopiera dom rakt av! ‍♀️ Älskar outfiten du har där också, du passar i den färgen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..