Rygg på gymmet

Nu ni ska ni få ta del av mitt mördarpass för ryggen som jag körde här om dagen. Jag har haft riktigt grov träningsvärk nu efteråt vilket är så skönt men samtidigt smärtsamt! Jag vet inte vad det var, men jag fick sådan otroligt bra kontakt och hade jättebra fokus under det här passet vilket gav bra resultat!


Now you will get to see my back session that I did the other day. I’ve been really sore now afterwards which is so nice but painful at the same time! I do not know what it was, but I got such an incredibly good contact and had a great focus during this session which gave good results!

Latadrag med brett grepp
20 reps x 2 set
10-10-10 reps x 3 set
.

När jag skriver 10 – 10 – 10 så menar jag att detta är ett dropset. Ett dropset går ut på att man börjar utföra sin övning med hyfsat höga vikter för att sedan stegvis minska vikterna ju högre upp i seten man kommer. I slutet brinner det riktigt i musklerna trots att vikten är låg! Så först gjorde jag 10 reps, sänkte vikten, gjorde 10 reps, sänkte vikten och gjorde 10 reps igen. Det är ETT set.


Lat pulldowns with wide grip
20 reps x 2 set
10-10-10 reps x 3 set
 .
When I write 10-10-10, I mean that as a dropset. A dropset is when you start your exercise on a fairly high weight and then gradually reduce the weights, the higher up in the sets you’v come. In the end it really burns in the muscles even though the weight is low!

Hantelrodd

12 reps x 4 set på varje arm


Dumbbell row
12 reps x 4 sets on each arm

Pullovers i cable

15 reps x 3 set


Pullovers in cable
15 reps x 3 set

Rygglyft 
20 reps x 3 set


Back extension 
20 reps x 3 set

 1. Om man vill bygga muskler är det viktigt att ligga på kaloriövetskott? Ska man göra det varje dag eller bara de dagar man tränar och hur mycket? Hur snabbt tar det innan man går upp i vikt? Tänk om jag bara går upp fettmassa och inte muskler.. hjälp❣️❣️

 2. Sofia skriver:

  Hej Ellen! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om ett bra pass där hela kroppen inkluderas på gymmet? Lite axlar, ben, mage armar etc. Just nu går jag bara runt som en vilsen höna på gymmet utan varken kunskap eller inspiration.. känner mig mest dum på gymmet och lite stressad att göra fel och folk kanske ska döma. Snälla hjälp mig! Du är grym på de du gör!! 🙂

 3. Delia skriver:

  Hej! Tycker det är så mycket mer inspirerande och roligare att läsa om (och ev utföra!) dina pass nu när det är gifs istället för bilder 🙂 en fråga – i sista övningen på gifen ser det ut som att du buktar ryggen när du ska upp, gör du det? Jag försöker hålla den rak men blir det kanske för mycket svank då? Vill skydda min ländrygg också 🙂 tack för en bra blogg!! Kram!

  1. Hej! Vad kul att du gillar mitt nya upplägg! Jag själv blir också mer motiverad till att dela mina träningspass sen jag började med GIFs för då kan jag gå och träna ensam men ändå dela mina pass med er. Ska jag ta bilder behöver jag hjälp av någon vilket betyder att jag inte kunnat dela pass på väldigt länge.

   Helt rätt, min rygg är inte rak. Jag RULLAR upp ryggen. Kika på denna länken http://gymglam.se/ovningsbank/rygg/rygglyft-i-maskin/
   När man rullar ryggen såhär så skulle jag dock inte rekommendera att du använder någon extra vikt utan enbart din egen vikt så att du inte skadar dig. 🙂 Tack söta du och stor kram!

   1. Delia skriver:

    Tack för svar! 🙂

 4. Kung! Ska köra detta pass idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..