Måtten på tavlorna

Hej! Kan du snälla snälla skriva måtten på alla tavlor som du har i vardagsrummet? Såg nedanför här att de två yttersta tavlorna hade måtten 50×70. Den största i mitten då? Och de två små??? Jätte tacksam för svar!! <3

Svar: Du är inte den enda som har frågat den här frågan så jag tänkte att jag tar upp den här kommentaren i ett eget blogginlägg så att alla ni som funderar över måtten på tavlorna för att få till ett sådant mönster som jag har gjort hemma hos mig får svar!

Det två yttersta tavlorna är 50×70 cm. De 2 minsta tavlorna är 30×40 cm och den stora tavlan är 70x100cm. Så dem är väldigt stora faktist! Det ser kanske inte ut så på bilden men den största tavlan är enorm, haha! Men det blir riktigt riktigt snyggt enligt mig. 🙂

Alla tavlor + ramar är från Desenio


Hello! Can you please please write the dimensions of all images? I did see below that you said that the two outermost images had the dimensions 50×70cm. How big is the largest one in the center then? And the two small ones??? Im very grateful for answers !! <3

Answer: You are not the only one who have asked this question so I thought I address this comment in a separate blog post now so that all of you who are considering the dimensions of the paintings to get a wall with the pattern as I have done at home gets a response!

The two outermost images is 50×70 cm. The two smallest  are 30×40 cm and the big one of the water is 70x100cm. So they all are pretty large! It may not look like that in the picture but the main image is huge, haha! But I think that it looks super cool! 🙂 

 

  1. Ni har det så fint! Var är er mattan ifrån? Den gråa under soffan?

  2. Anonym skriver:

    Hej bästa Ellen! Nyss börjat läsa din blogg och kollat och även kikat på några av dina videos. Hur har du hängt upp dina gardiner i vardagsrummet? och vad använder du dig av? Gärna tips på var du har köpt dina gardiner. 😀

    kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..